Διαφημιστείτε στο Bioenergy News

Προσεγγίστε άτομα που διαμορφώνουν αποφάσεις

Δώστε διάρκεια στο μήνυμά σας

Προσεγγίστε στοχευμένους αναγνώστες

Επωφεληθείτε από την αξιοπιστία του

Γιατί να επιλέξετε το

Bioenergy News

Προσβασιμότητα

Επειδή πρόκειται για ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο που θα διευκολύνει την πρόσβαση επαγγελματιών και ενδιαφερομένων σε θέματα διαχείρισης βιομάζας, βιοκαυσίμων και βιοαερίου, φέρνοντας στο προσκήνιο της Ελληνικής Αγοράς, τη σημαντικότερη Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας στην ΕΕ.

Αποδοτικότητα

Επειδή αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο μέσο για την προώθηση της βιοενέργειας και της κυκλικής οικονομίας, παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα έργα και εταιρείες στην Ελλάδα και τις βέλτιστες πρακτικές στην Ευρώπη και τον κόσμο, με στόχο την έγκριτη ενημέρωση και την διάχυση απαραίτητων πληροφοριών.

Αξιοπιστία

Επειδή είναι μια πλατφόρμα ολοκληρωμένης επικοινωνίας, που διασφαλίζει την ποιότητα της πληροφορίας την οποία μεταδίδει, με τη δυνατότητα να πληροφορεί μέσω ενός εξαπλωμένου δικτύου πηγών πληροφόρησης και με την εμπειρία να διαχέει την ενημέρωση στοχευμένα. Το περιοδικό Βioenergy Νews είναι μία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για χιλιάδες επαγγελματίες της αγοράς.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Το περιοδικό έχει σκοπό να ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα επικαιρότητας, νέες τεχνολογίες και προϊόντα, όπως:

• Market Reviews
• Market Snapshots
• Οδηγοί αγοράς
• Εκθέσεις – Συνέδρια
• Τεχνικά άρθρα
• Συνεντεύξεις
• Παρουσιάσεις εγκαταστάσεων, προϊόντων και εταιρειών

Στοιχεια επικοινωνιας:

SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
www.bioenergynews.gr

γραφτειτε στο newsletter μασ:

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.