ΕΕΔΣΑ: Πρόσκληση Υποβολής Επιστημονικών Εργασιών

Ιούλ 4, 2024 | Βιομηχανικά απόβλητα, Κυκλική οικονομία

8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

“Κυκλικές Πόλεις & Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων –
Οι Προκλήσεις για την Κοινωνία, τους Φορείς, την Πολιτεία”
 

Αθήνα, 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2024

στα ιστορικά κτήρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Οδό Πατησίων

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Συνεδρίου της ΕΕΔΣΑ έλαβε την απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής για συμμετοχή στο συνέδριο. Η νέα και τελική ημερομηνία υποβολής περίληψης για συμμετοχή στο 8ο Συνέδριο της ΕΕΔΣΑ είναι η 05η Ιουλίου 2024.

Το Συνέδριο θα εστιάσει στις πρωτοβουλίες και δράσεις επιτάχυνσης της μετάβασης στην Κυκλική Οικονομία, στην 5η βιομηχανική επανάσταση, στην πρόληψη και στη διαλογή στην πηγή, στη διαχείριση και επεξεργασία των αποβλήτων, στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ταφής και ειδικότερα στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, στον Εθνικό και στους Περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης, τον πολεοδομικό σχεδιασμό στην Κυκλική Οικονομία και στα χρηματοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων, όπως μπορείτε να δείτε και αναλυτικά πιο κάτω. Η επικοινωνία μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που ασχολούνται με την Κυκλική Οικονομία στην Ελλάδα, καθώς και η σύνδεση της εφαρμοσμένης έρευνας με επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου, αποτελούν επίσης στόχους του Συνεδρίου αυτού.

Καλούμε όλους τους επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στα παρακάτω ερευνητικά πεδία, να παρουσιάσουν τις εργασίες τους. Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την προτίμησή σας για προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση και να υποβάλετε έως την Παρακσευή 05 Iουλίου 2024 την περίληψη της συμμετοχής σας ως αρχείο *.doc.

Προσοχή: Οι υποβολές γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο: Υποβολές 8ο Συνέδριο.

Οι πλήρεις εργασίες θα πρέπει να έχουν σταλεί στη γραμματεία του Συνεδρίου έως την 30η Ιουλίου 2024. Οι εργασίες που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο, είτε ως προφορικές ανακοινώσεις είτε ως πόστερ, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και στρογγυλά τραπέζια με βάση την παραπάνω θεματολογία. Όλες οι εργασίες και οι συζητήσεις θα δημοσιευτούν στα πρακτικά του συνεδρίου.

Για να δείτε την Θεματολογία του Συνεδρίου, πατήστε εδώ. 

Για να τυπώσετε την 3η Πρόσκληση Υποβολής, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου : https://conference2024.eedsa.gr/

Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ)
Ηellenic Solid Waste Management Association (HSWMA)
website: www.eedsa.gr , email: info@eedsa.gr


Γραμματεία: 
Άννα Κόκκαλη, 6984 301831, email: info@eedsa.gr     

Κατεβαστε το περιοδικο:

Διαβάστε ακόμα:

Στοιχεια επικοινωνιας:

SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
www.bioenergynews.gr

γραφτειτε στο newsletter μασ:

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.