Επιλογή Σελίδας
 • WE SUPPORT

 • Bioenergy News & ΕΛΕΑΒΙΟΜ υποστηρικτές του διεθνούς συνεδρίου Βιοοικονομίας “World Bio Markets 2022” στη Βαρκελώνη

  Μάι 25, 2022 | Bιομάζα

  Το μοναδικό εξειδικευμένο περιοδικό και portal σχετικά με τη Βιοενέργεια και τη Βιώσιμη Αξιοποίηση Βιομάζας Bioenergy News, από κοινού με την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), συνεργάζονται σε επίπεδο επικοινωνίας και δικτύωσης στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου για την Βιοοικονομία World Bio Markets 2022.

  Το World Bio Markets 2022 διοργανώνεται στη Βαρκελώνη στις 8 και 9 Ιουνίου 2022 από την παγκόσμια ενημερωτική πλατφόρμα Bio Market Insights, η οποία δημιουργήθηκε για να προωθήσει το ενδιαφέρον και τις δράσεις γύρω από την Κυκλική Βιοοικονομία, συνδέοντας επαγγελματίες, επιστήμονες, ερευνητές και στελέχη επιχειρήσεων αναμεταξύ τους και οικοδομώντας μακροπρόθεσμες επαγγελματικές σχέσεις.

  Το World Bio Markets 2022 είναι η κορυφαία διεθνής επιχειρηματική εκδήλωση που συνδέει πάνω από 250 ηγέτες του κλάδου σε ένα διήμερο πρόγραμμα ανταλλαγής γνώσεων, ατομικών συναντήσεων και δικτύωσης. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία διασύνδεσης και εμπορικής σύζευξης για  ένα διεθνές δίκτυο παραγωγών, προμηθευτών, επενδυτών και χρηματοδοτών, ιδιοκτητών brands και αγοραστών, μελών ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητών και κυβερνητικών φορέων. Οι κλάδοι που εκπροσωπούνται εδράζονται σε τομείς όπως βιοκαύσιμα και βιοενέργειαβιοπλαστικάβιοϋλικά και βιοχημικάπρώτες ύλες βιομάζας και αγροτική παραγωγήτεχνολογίες δέσμευσης άνθρακαμελλοντικά τρόφιμα και συνθετική βιολογία.

  Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την πλατφόρμα Bio Market Insights, όλοι οι επαγγελματίες, επιστήμονες, στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου Βιοενέργειας και Βιοοικονομίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο World Bio Markets 2022, δικαιούνται  έκπτωσης 25%, κάνοντας εγγραφή και εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό “WBM2225”.

  Πρόγραμμα Συνεδρίου World Bio Markets 2022:

  1η ημέρα – 8/6/2022

  2η ημέρα – 9/6/2022

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το World Bio Markets 2022, επικοινωνήστε στα στοιχεία:

  paul@biomarketinsights.com
  Paul MacDonald
  Partner & Chief Community Officer
  Bio Market Insights

  editor@shape.com.gr
  Λίζα Πετρίδου
  Editor
  Bioenergy News

  Κατεβαστε το περιοδικο:

  Διαβάστε ακόμα:

  Στοιχεια επικοινωνιας:

  SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
  Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
  www.bioenergynews.gr

  γραφτειτε στο newsletter μασ:

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.