Επιλογή Σελίδας
 • WE SUPPORT

 • Green Alley Awards: Κάλεσμα για Startups που ασχολούνται με την κυκλική οικονομία

  Μάι 28, 2019 | Bιομάζα, Uncategorized

  Green Alley Awards: Κάλεσμα για Startups που ασχολούνται με την κυκλική οικονομία

  Μάι 28, 2019

  Τα βραβεία Green Alley καλούν Startups που ασχολούνται με την ψηφιακή «κυκλική οικονομία», την ανακύκλωση και τη μείωση αποβλήτων, να παρουσιάσουν την τεχνολογία, υπηρεσία ή το προϊόν τους, σε έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

  Οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου 2019 και το έπαθλο είναι 25.000 ευρώ, θα υπάρξουν ευκαιρίες για χρηματοδότηση καθώς και πολύτιμες επιχειρηματικές επαφές. Οι Startups μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

  Οι 6 φιναλίστ που θα συμμετάσχουν στον τελικό θα επιλεχθούν στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, θα προσκληθούν στο Βερολίνο στις 17 Οκτωβρίου 2019, όπου θα εργαστούν στα επιχειρηματικά τους μοντέλα με επαγγελματίες της κυκλικής οικονομίας και ειδικούς των Startups.

  Στο επόμενο στάδιο οι υποψήφιοι θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε μια κριτική επιτροπή και σε διεθνές ακροατήριο. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τον νικητή σε μια ολοήμερη εκδήλωση τον Οκτώβριο.

  Πηγή: startupper.gr

  Γραφτείτε στο newsletter μας

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.

  Κατεβαστε το περιοδικο:

  Διαβάστε ακόμα:

  Στοιχεια επικοινωνιας:

  SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
  Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
  www.bioenergynews.gr

  γραφτειτε στο newsletter μασ:

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.