O ΑΣΔΑ διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Forward Green Expo

Μάι 26, 2023 | Κυκλική οικονομία

Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υπηρεσίες Στήριξης Επιχειρήσεων Δυτικής Αθήνας» διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) στην Forward Green Expo που διοργανώνεται από την ΔΕΘ Helexpo και υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη από τις 7 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου 2023.

Η Έκθεση Forward Green (FG Expo) είναι η 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας και αφορά σε Ενέργεια – Δόμηση – Ανακύκλωση. Έχει ως στόχο να συμβάλλει στην εφαρμογή μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης για την χώρα, βασισμένη στην κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων για βιώσιμη ανάπτυξη και εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Η FORWARD GREEN αποτελεί μία ευκαιρία για τους επιχειρηματίες της Δυτικής Αθήνας, καθώς στοχεύει στην σύνδεση των εταιρειών, τόσο με τους επισκέπτες, που ενδεχομένως ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αλλά και με διάφορους φορείς, όπως Δημόσιους Οργανισμούς, Αυτοδιοικητικούς Φορείς, Δήμους, Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων και Αναπτυξιακούς Συνδέσμους. Επίσης στην FORWARD GREEN οι επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις ημερίδες και στα σεμινάρια, που θα λάβουν χώρα ταυτόχρονα με την έκθεση, τα οποία έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση καινοτόμων πρακτικών και τάσεων.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής προβλέπονται, μεταξύ άλλων και  υπηρεσίες που στόχο έχουν την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των συμμετεχόντων και οι κυριότερες είναι :

  • Προετοιμασία του προφίλ και της παρουσίασης της επιχείρησης (landing page)
  • Διοργάνωση και προγραμματισμός Β2Β επαφών από σύμβουλο εμπορικών εκθέσεων
  • Δικτύωση και προβολή μέσω της διοργανώτριας έκθεσης

Για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην επιχειρηματική αποστολή του ΑΣΔΑ, παραθέτουμε το E-book που παρουσιάζει συνοπτικά την επιχειρηματική αποστολή και την Έκθεση Forward Green.

Για την έγκαιρη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, δηλώστε για τον ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την σχετική δήλωση εδώ .

ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ:

Σχετικά με τη διαμονή σας και τα αεροπορικά εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Υποστήριξης του έργου (τηλ. επικοινωνίας 210.9769560 και extroversion@asda.gr ).

Φορέας Χρηματοδότησης του Έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ ΒΑΑ Δυτικής Αθήνας, που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της, μέσω του Ε.Π. «Αττική 2014 -2020».

Περισσότερα εδώ.

Ακολουθούν και επόμενες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας, για τις οποίες περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://business4extroversion.gr/events/category/ektheseis/

Κατεβαστε το περιοδικο:

Διαβάστε ακόμα:

Στοιχεια επικοινωνιας:

SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
www.bioenergynews.gr

γραφτειτε στο newsletter μασ:

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.