Οι ομιλίες από το 1ο Περιφερειακό Φόρουμ Βιομάζας είναι πλέον διαθέσιμες στο YouTube

Οκτ 9, 2024 | Bιομάζα

Οι ομιλίες της Α’ και Β’ Ενότητας από το 1ο Περιφερειακό Φόρουμ Βιομάζας είναι πλέον διαθέσιμες στο κανάλι του Bioenergy News στο YouTube!

Το 1ο Περιφερειακό Φόρουμ Βιομάζας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και της Πρεσβείας της Αυστρίας. Για το φόρουμ συνεργάστηκαν το Εμπορικό Τμήμα Advantage Austria, η Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ | HellaBiom) και ο Αυστριακός Σύνδεσμος Βιομάζας (Österreichischer Biomasse-Verband | ABA), σε συνδυασμό με την αποστολή Αυστριακών θεσμικών παραγόντων και επιχειρήσεων του κλάδου Δασοκομίας και Βιοενέργειας στην Ελλάδα (Αθήνα και Περιφέρεια Θεσσαλίας).

Το Περιφερειακό Φόρουμ Βιομάζας αποτελεί μία νέα σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) σε συνεργασία με το διαδικτυακό περιοδικό BioenergyNews.gr σε ετήσια βάση. Σκοπός του Φόρουμ είναι να φέρει σε άμεση επαφή και δικτύωση επιχειρήσεις, τοπική αυτοδιοίκηση, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, αγροτικούς και δασικούς συνεταιρισμούς, ενεργειακές κοινότητες, διαχειριστές logistics, ιδιοκτήτες-χειριστές μηχανημάτων έργου, δασικών και αγροτικών μηχανημάτων, παραγωγούς βιομάζας και γενικά όλους τους συντελεστές της αλυσίδας αξίας βιομάζας.

Κατεβαστε το περιοδικο:

Διαβάστε ακόμα:

Απολογισμός του 1ου περιφερειακού φόρουμ Βιομάζας (BIOMASS REGIONAL FORUM 2024) & Αυστριακής αποστολής στην περιφέρεια Θεσσαλίας από 13 έως 16 Μαΐου 2024

Απολογισμός του 1ου περιφερειακού φόρουμ Βιομάζας (BIOMASS REGIONAL FORUM 2024) & Αυστριακής αποστολής στην περιφέρεια Θεσσαλίας από 13 έως 16 Μαΐου 2024

Ως γνωστό, τo Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε πρόσφατα στον σχεδιασμό μίας σημαντικής...

Διαβάστε Περισσότερα

Στοιχεια επικοινωνιας:

SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
www.bioenergynews.gr

γραφτειτε στο newsletter μασ:

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.