Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας

Ιαν 25, 2023 | Κυκλική οικονομία

Το 2o Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την επωνυμία Thess Clean – Thess Green, που έχει την οργανωτική υποστήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το εκθεσιακό γεγονός FG  Expo, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO με έναρξη μία ημέρα νωρίτερα, 30/3 – 2/4/2023.

Το Φεστιβάλ αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης που θέλει να πρωτοπορεί στο θέμα της διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ επιπρόσθετα, φιλοδοξεί να εξοικειώσει τους δημότες της πόλης με νέες πρακτικές υιοθετώντας στην καθημερινότητά τους, τη φιλοσοφία του τρίπτυχου της Κυκλικής Οικονομίας: τη μείωση απορριμμάτων, την επανάχρηση και την ανακύκλωση υλικών.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει ποικίλης μορφής παράλληλες εκδηλώσεις, κατάλληλες για όλες τις ηλικίες: ημερίδες ανοιχτές στο κοινό, παρουσίαση συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων, θεματικά και δημιουργικά εργαστήρια, εκθέσεις, διαγωνισμούς, Λούνα Παρκ ανακύκλωσης, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες κ.ά.

Κατεβαστε το περιοδικο:

Διαβάστε ακόμα:

Στοιχεια επικοινωνιας:

SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
www.bioenergynews.gr

γραφτειτε στο newsletter μασ:

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.