Συνεργασία HellaBiom – Bioenergy News – Bio Market Insights

Νοέ 17, 2021 | Bιομάζα

Το μοναδικό εξειδικευμένο περιοδικό και portal σχετικά με τη Βιοενέργεια και τη Βιώσιμη Αξιοποίηση Βιομάζας Bioenergy News, από κοινού με την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), συνεργάζονται σε επίπεδο επικοινωνίας και δικτύωσης στο πλαίσιο της νέας ψηφιακής εκδήλωσης World Bio Market Meetup.

Το World Bio Market Meetup διοργανώνεται από την παγκόσμια ενημερωτική πλατφόρμα Bio Market Insights, η οποία δημιουργήθηκε για να προωθήσει το ενδιαφέρον και τις δράσεις γύρω από την Κυκλική Βιοοικονομία συνδέοντας επαγγελματίες, επιστήμονες, ερευνητές, και στελέχη επιχειρήσεων αναμεταξύ τους και οικοδομώντας επαγγελματικές σχέσεις με τον πιο οικονομικό, χρονικά αποδοτικό και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Αυτή η υπηρεσία ψηφιακών συσκέψεων λειτουργεί μέσω ενός προγράμματος προκαθορισμένων ψηφιακών διαπροσωπικών συναντήσεων κατά τη διάρκεια της 1ης & 2ας Δεκεμβρίου, συνδέοντας βιο-βασισμένες επιχειρήσεις με ένα διεθνές δίκτυο παραγωγών, προμηθευτών, επενδυτών και χρηματοδοτών, ιδιοκτητών brands και αγοραστών, μελών ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητών και κυβερνητικών φορέων. Οι κλάδοι που εκπροσωπούνται εδράζονται σε τομείς όπως βιοκαύσιμα και βιοενέργειαβιοπλαστικάβιοϋλικά και βιοχημικάπρώτες ύλες βιομάζας και αγροτική παραγωγήτεχνολογίες δέσμευσης άνθρακαμελλοντικά τρόφιμα και συνθετική βιολογία.

Για τη φετινή εκδήλωση όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δύο δωρεάν συναντήσεις με οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο. Για άμεση πρόσβαση παρακαλούμε εγγραφείτε εδώ περιηγηθείτε στην πλατφόρμα και αναζητήστε συνεργάτες κοινού ενδιαφέροντος.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την πλατφόρμα Bio Market Insights, όλοι οι επαγγελματίες, επιστήμονες, στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου Βιοενέργειας και Βιοοικονομίας που επιθυμούν να αποκτήσουν απεριόριστη δυνατότητα ψηφιακών επαφών, πέραν των δύο αρχικών δωρεάν συναντήσεων, δικαιούνται  έκπτωσης 20% στο World Bio Market Meetup, πραγματοποιώντας αναβάθμιση του προφίλ τους σε Premium Access και εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό “WBMM2021 .

Το  Bioenergy News και η ΕΛΕΑΒΙΟΜ ανυπομονούν να φιλοξενήσουν εποικοδομητικές συναντήσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης World Bio Market Meetup και επομένως σας ενθαρρύνουν να εγγραφείτε δημιουργώντας πολύτιμες νέες επαγγελματικές σχέσεις παγκόσμιας εμβέλειας στον κλάδο αειφόρου αξιοποίησης βιομάζας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το World Bio Market Meetup, επικοινωνήστε στα στοιχεία:paul@biomarketinsights.comPaul MacDonald, Partner & Chief Community OfficerBio Market Insightseditor@shape.com.grΛίζα Πετρίδου, EditorBioenergy News

Κατεβαστε το περιοδικο:

Διαβάστε ακόμα:

Στοιχεια επικοινωνιας:

SHAPE I.K.E. - ΚΡΗΤΗΣ 13, 142 31, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ,
Τ. 2102723628, 2102718583, F. 2102798487
www.bioenergynews.gr

γραφτειτε στο newsletter μασ:

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του κλάδου της βιοενέργειας και να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα.